Λέττα Μαλόγλου

«Τίποτα δεν είναι τυχαίο». Το σχολείο μου έχει χαρίσει αξέχαστες αναμνήσεις,ξεχωριστούς φίλους και σημαντικές βάσεις όσον αφορά στη διαμόρφωση του χαρακτήρα μου. Kαθοριστικό ρόλο έπαιξε η συμμετοχή μου στον «Όμιλο Δημοσιογραφίας και Ανθρωπιστικών σπουδών Ζηρίδη».
Σπούδασα δημοσιογραφία και τηλεπαρουσίαση στο London School of Journalism και στον Αντ1 αποφοιτώντας με άριστα.
Ασχολήθηκα με το καλλιτεχνικό και ελεύθερο ρεπορτάζ,τα οποία ξεχωρίζω,γιατί το πρώτο είναι ευχάριστο και δε με κάνει να γυρίζω σπίτι προβληματισμένη και το δεύτερο δίνει νόημα στις αξίες μας. Τη μία μέρα καλύπτεις το χαμό του «πάρα πολύ ωραίου» Βλάσση Μπονάτσου, την άλλη τον ερχομό της Μadonna στην Ελλάδα κλπ.
Συνεργάστηκα τρία χρόνια με τον τηλεοπτικό σταθμό Αντ1 στο πλευρό της Τατιάνας Στεφανίδου,της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Χρήστου Φερεντίνου, δύο συναπτά έτη με το Γρηγόρη Αρναούτογλου στον «Όμορφο Κόσμο το πρωί» παρουσιάζοντας οδοιπορικά και μόνιμες στήλες και ένα χρόνο με τη Ναταλία Γερμανού στον Αlpha.
Υπήρξα παρουσιάστρια της εκπομπής «Επιχείρηση Περιβάλλον» στην Ερτ3 κάνοντας x-treme σπορ,καταγγέλλοντας σοβαρά περιβαλλοντικά θέματα και αναδεικνύοντας πολλές πόλεις της Ελλάδας.
Μεγάλη μου τιμή να έχω πάρει συνέντευξη από τη Νανά Μούσxουρη,τον Gayton Mckenzie, τον Arnold Schwarzenegger και ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου.
Σήμερα, εδώ και ένα χρόνο, είμαι manager στον Όμιλο «Υαva Fitness Center», διότι η τηλεόραση άρχισε να περνάει την κρίση της πριν τρία χρόνια.
Το σχολείο ακόμα και στην προσωπική μου ζωή με έχει σημαδέψει! Ο πιο «γλυκός» άνθρωπος που έχω γνωρίσει είναι απόφοιτος του 1995. Νιώθω ευτυχισμένη και τυχερή που τον συνάντησα και ευελπιστώ να ‘ναι για πάντα στη ζωή μου!!!
Εδώ και 9 χρόνια κάνω καταδύσεις. Ο βυθός είναι ένας πραγματικός και ταυτόχρονα εξωπραγματικά όμορφος κόσμος. Το ίδιο συμβαίνει και με το ράφτινγκ, όπου η δράση κυριολεκτεί! Διδάσκω μαθήματα σκι σε μικρά παιδιά και μεγάλη μου αδυναμία είναι τα ριψοκίνδυνα σπορ. Βάζω 10 με τόνο στην ελεύθερη πτώση και στο παρά πέντε.Μισώ την αναρρίχηση!
Την «κουδούνα» για το διάλειμμα του λατρεμένου μας κ.Κόκλα. Τις διάφορες γιορτές στο θέατρο του σχολείου.Την 3ημερη που αποκλειστήκαμε από τη χιονόπτωση στα Χάνια Πηλίου. Τους κ.Παπαδόπουλο, κ.Κοσμά, κα.Τσελίκη και κα.Πατρινέλη που ήταν οι αγαπημένοι μου καθηγητές. Τον αείμνηστο μαθηματικό μας Γιώργο Γοργορίνη και το φίλο και συμμαθητή μας Σταύρο Παπαγεωργίου,που δυστυχώς έφυγαν τόσο νωρίς από κοντά μας.
Με καθηγητές και λίγους φίλους που αξίζουν να αποκαλούνται έτσι. Εξάλλου,πιστεύω πως το όμορφο μέλλον αποκτιέται από τις αναμνήσεις ενός όμορφου παρελθόντος!

INFO

Απόφοιτος : 02
Δημοσιογράφος-Παρουσιάστρια
Τηλ : 6945139036
maloglou.letta@gmail.com