Δημήτρης Ανδριανόπουλος

Στο σχολείο μας ήμουν μαθητής από το προ-νήπιο μέχρι και την αποφοίτησή μου το 2004. Θυμάμαι που απολάμβανα τις ώρες των καλλιτεχνικών (ακόμα έχω στο δωμάτιό μου την εργασία με το λινόλεουμ της 3ης Γυμνασίου που φτιάξαμε στο μάθημα της κυρίας Δίγκα), τα αθλητικά events (αγώνες τένις, στίβου & ποδηλασίας) και την εισαγωγή μου στις οικονομικές έννοιες με τον κύριο Κρόκο στο Λύκειο.
Ήμουν πάντα επιμελής μαθητής και προσπαθούσα να λειτουργώ με ήθος και σύμφωνα με τις αξίες μου. Στη μαθητική μου ζωή έλαβα αριστεία και διετέλεσα πρόεδρος του τμήματός μου.
Τελειώνοντας το σχολείο φοίτησα για 4 έτη στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων, επιλογή που είχα κάνει σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά μου και τις συγκυρίες της αγοράς. Τελειώνοντας υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία και αμέσως μετά προσελήφθη από την εταιρεία Planning, που δραστηριοποιείται στο χώρο του Business Consulting.

Τα ενδιαφέροντά μου:
• Εθελοντισμός (πρόσφατα οργάνωσα με επιτυχία τη συμμετοχή της Planning στο «Let’s Do It», μια παγκόσμια εκδήλωση καθαρισμού του περιβάλλοντος)
• Mountain biking
• Ποδόσφαιρο
• Μπάσκετ
• Τένις
• Fitness
• Βιβλία business
Διαλέγοντας μια ανάμνηση, θα εστιάσω στην επιρροή που άσκησε πάνω μου ένα συγκεκριμένο μάθημα εξαιτίας του συνδυασμού του αντικειμένου διδασκαλίας και του καθηγητή.
Αναφέρομαι στον κύριο Μουζάκη, καθηγητή μου στην 3η Γυμνασίου στο μάθημα των Θρησκευτικών, ο οποίος είχε καταφέρει να αγγίξει τις τότε αναζητήσεις μου. Κάθε εβδομάδα συνηθίζαμε να ξεφεύγουμε εκτός διδακτέας ύλης και να περιπλανιόμαστε σε άγνωστα μονοπάτια, ανακαλύπτοντας σε βάθος το θρησκευτικό παρελθόν και παρόν του Χριστιανισμού. Ήταν η περίοδος που άρχιζα να διαμορφώνω εμπεριστατωμένη άποψη τόσο για τη θρησκεία όσο και για τον τρόπο και τα μοντέλα ζωής που ακολουθούν οι άνθρωποι.
Δε θα ξεχάσω ποτέ τη συμβολή του κυρίου Μουζάκη στη χάραξη των προσωπικών μου επιλογών όσον αφορά στον μετέπειτα τρόπο ζωής μου.
Στοιχεία που με συνδέουν με τα σχολικά μου χρόνια είναι το περιοδικό μας, οι εκδηλώσεις του ΣΑΛΑ, καθώς και το web site της Νέας Γενιάς Ζηρίδη.
Το βασικότερο στοιχείο, όμως, είναι οι συμμαθητές μου, με αρκετούς από τους οποίους βρισκόμαστε σε εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση. Χαρακτηριστικό είναι πως ορισμένοι φίλοι από το σχολείο έχουν ενταχθεί και στις εξωσχολικές μου παρέες και αντιστρόφως.
Στις εκδηλώσεις του ΣΑΛΑ προσπαθώ να παρευρίσκομαι κάθε χρονιά, ενώ επαγγελματικά δεν έχει τύχει να συναντήσω ακόμα κάποιον συναπόφοιτό μας.

INFO

Απόφοιτος : 04
Σύμβουλος Επιχειρήσεων
Τηλ : 6942256966- 210 6183800
http://www.planning.gr
d.andrianopoulos@planning.gr