Δανάη Βαμβακοπούλου

Γέννημα θρέμμα Ζηριδάκι , ήρθα στο σχολείο μας όταν ήμουν 3,5 χρονών και η πρώτη μου δασκάλα ήταν η κα Καμενίδου στην τάξη Μελισσάκια στο πανέμορφο Νηπιαγωγείο της οδού Φραγκοκλησιάς με το ελαφάκι στη μέση της αυλής. Από τότε και μέχρι τη χρονιά της αποφοίτησής μου πέρασαν πολλοί δάσκαλοι, καθηγητές, διευθυντές και άνθρωποι του Σχολείου που θυμάμαι ακόμα με πολύ αγάπη. Σαν μαθήτρια ήμουν μάλλον μέτρια προς καλή(;) , με περισσότερο ενδιαφέρον για τα κοινά, τις παρέες και τις εξωσχολικές δραστηριότητες. Συμμετείχα πάντα στις εκλογές, τις εκδηλώσεις και οτιδήποτε είχε να κάνει με την επικοινωνία και την ενεργό δράση. Στην Γ’ Λυκείου έγινε κάτι αναπάντεχο που μάλλον μου έδωσε την χαριστική ώθηση στο επάγγελμα που ακολούθησα: το Σχολείο μου πρόσφερε υποτροφία στο Campus Arts & Sciences για το τμήμα Media and Communications Studies. Παρακολούθησα τα μαθήματα για έναν χρόνο και αποφάσισα με την ένθερμη υποστήριξη των γονιών μου να συνεχίσω τις σπουδές μου στη Μ.Βρετανία.. Απέκτησα το πτυχίο BA in Film, Television & Radio Studies από το Staffordshire University και το μεταπτυχιακό δίπλωμα MA in Communications Policy Studies από το City University. Συμπλήρωσα τις σπουδές μου με διπλώματα Sales Promotions και Trade Marketing και επέστρεψα στην Ελλάδα γεμάτη εμπειρίες ζωής και πολύ όρεξη για δουλειά!

Εργάστηκα για 11 χρόνια στην πολυεθνική εταιρία Φίλιπς Ελλάς σε θέσεις Trade Marketing, Marketing Communications και Public Relations. Το 2011 μαζί με την αδελφή μου Άρτεμις Βαμβακοπούλου, απόφοιτο 1990, ιδρύσαμε την εταιρία EXTROVERT Business Communications με σκοπό να στηρίζουμε τις επιχειρήσεις να γίνουν πιο εξωστρεφείς προσφέροντας υπηρεσίες Strategic PR και Marketing Communications. Αισθάνομαι ιδιαίτερα περήφανη για όσα έχω καταφέρει στην επαγγελματική μου πορεία μέχρι σήμερα και ανυπομονώ για όσα έρχονται στο μέλλον.

Είμαι παντρεμένη με τον Λεωνίδα Γιούτσο, απόφοιτο 1988 και έχουμε δύο παιδιά, την Ιόλη και τον Νικόλα , χαρούμενοι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Νέα Γενιά Ζηρίδη .

Μου αρέσουν τα ταξίδια, είμαι πάντα πρόθυμη για αθλητικές δραστηριότητες και κάθε είδους εξόρμηση, ενώ απολαμβάνω να περνάω χρόνο με τους φίλους μου και να περιποιούμαι τους αγαπημένους μου ανθρώπους.

Και τι δε θυμάμαι από το σχολείο μας! Εμένα μικρή στην μεγάλη αυλή του Δημοτικού να παίζω λάστιχο με τις φίλες μου, ατελείωτες ώρες μαθήματος στο Γυμνάσιο-Λύκειο και σημειώματα κάτω από το θρανίο. Αυτό που μου έχει μείνει όμως είναι η αίσθηση ασφάλειας και ξενοιασιάς των μαθητικών χρόνων, που μια φορά ζει κανείς. Και νιώθω πολύ τυχερή που είχα τόσο γεμάτα και όμορφα σχολικά χρόνια!

{Κρατάω παρέες, επαφές….}
Ελένη, Έλενα, Βάλια, Πένη, Αλεξάνδρα: Συμμαθήτριες από το Δημοτικό, Φίλες μιας ζωής!
Χαίρομαι πάντα να βλέπω παλιούς συμμαθητές και φίλους από το σχολείο. Τα τελευταία 3 χρόνια συμμετέχω ενεργά στον ΣΑΛΑ γιατί πιστεύω στη κοινότητα των Αποφοίτων και τη δυναμική του. Είναι ωραίο να κρατά κανείς επαφή με αγαπημένους ανθρώπους της σχολικής του ζωής.

 

INFO

Απόφοιτος : 92
Σύμβουλος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων
Τηλ : 210 6724265
www.extrovert.gr
danai.vamvacopoulou@extrovert.gr