10% έκπτωση στις εγγραφές Ziridis Bilingual School για τα παιδιά αποφοίτων

Τα Εκπαιδευτήρια Νέα Γενιά Ζηρίδη προσφέρουν 10% έκπτωση για εγγραφές παιδιών αποφοίτων στο πρόγραμμα Ziridis Bilingual School που υλοποιείται σε συνεργασία  με το Cambridge International School.  Το δίγλωσσο προαιρετικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τη σχολική χρονιά 2014-2015 διευρύνεται και πλέον θα εφαρμόζεται στο Νηπιαγωγείο, Δημοτικό (Cambridge Primary) και Γυμνάσιο (Cambridge Secondary).

Η Νέα Γενιά Ζηρίδη είναι το μόνο Ελληνικό σχολείο που εφαρμόζει το πρόγραμμα του, ως Cambridge International School, παράλληλα με το Ελληνικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα σπουδών.

Μέσα από το Ziridis Bilingual School, η Νέα Γενιά Ζηρίδη παρέχει ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που οδηγεί στην εισαγωγή των μαθητών σε κορυφαία αγγλόφωνα πανεπιστήμια του εξωτερικού, παράλληλα με την απόκτηση του Εθνικού Απολυτηρίου Γενικού Λυκείου, σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο και ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον. Τα οφέλη για τους μαθητές μας είναι πολλαπλά:

  • Αποκτούν αναγνωρισμένα πτυχία αποδεκτά από τα πιο διακεκριμένα Πανεπιστήμια στον κόσμο όπως Cambridge, Oxford, LSE, Harvard ,Yale, MIT.
  • Διατηρούν το δικαίωμα και τη δυνατότητα εισαγωγής τους στα Ελληνικά Πανεπιστήμια μέσω των πανελληνίων εξετάσεων.
  • Μπορούν να εισαχθούν στο Ziridis Bilingual School σε οποιαδήποτε τάξη του σχολείου.
  • Εξασφαλίζουν την άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας χωρίς εξωτερική βοήθεια ή ενίσχυση.
  • Αποκτούν τις γνώσεις ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν με άνεση οποιοδήποτε εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε αγγλόφωνα Πανεπιστήμια, είτε σε προπτυχιακό είτε σε μεταπτυχιακό επίπεδο.
  • Εφοδιάζονται για επαγγελματική εξασφάλιση στο εξωτερικό.
  • Τα πτυχία που παρέχει το Ziridis Bilingual School στους μαθητές μας IGCSE, Cambridge O level, Cambridge International AS και A Level είναι ισοδύναμα με τα αντίστοιχα πτυχία του Ηνωμένου Βασιλείου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να επικοινωνείτε
στο τηλέφωνο: 210 – 66 85 600 (ώρες 8:00-15:00) και στο email: bilingual@ziridis.gr

 

10295748_620685228027187_2161747544668286030_n