Συνεργασία Νέας Γενιάς Ζηρίδη, με τα πανεπιστήμια University of London Goldsmiths και University of Bradford.

Συμφωνία συνεργασίας Νέας Γενιάς Ζηρίδη, με τα πανεπιστήμια της Μ. Βρετανίας University of London Goldsmiths και University of Bradford

Τα έγκριτα πανεπιστήμια της Μ. Βρετανίας University of London Goldsmiths και University of Bradford αναγνωρίζοντας τα υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικά προγράμματα σπουδών που παρέχουμε, καλωσορίζουν αιτήσεις για εγγραφή των μαθητών μας σε όλα τα προπτυχιακά εκπαιδευτικά προγράμματα που διαθέτουν εφόσον οι ενδιαφερόμενοι μαθητές έχουν παρακολουθήσει το δίγλωσσο πρόγραμμα του σχολείου, είναι κάτοχοι Απολυτηρίου Λυκείου με ελάχιστο γενικό βαθμό 17 και πληρούν τις προϋποθέσεις γνώσης της Αγγλικής γλώσσας που θέτουν τα πανεπιστήμια για τους πρωτοετείς φοιτητές του εξωτερικού.

Αυτή η επωφελής συμφωνία για τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και το διοικητικό προσωπικό του σχολείου μας υπεγράφη από την Mrs. Elisabeth Hill, professor και τον Mr. David Winstanley, Head of recruitment and admissions του πανεπιστημίου University of London Goldsmiths και την Mrs. Shirley Congdom, Deputy Vice-Chancellor του πανεπιστημίου University of Bradford.

Αποτελεί μία μοναδική στην Ελλάδα συμφωνία, που βοηθά τους μαθητές μας να εισαχθούν στα υψηλού κύρους αυτά πανεπιστήμια, εφόσον το επιθυμούν.

Περισσότερα στο www.ziridis.gr 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.