Ημέρες Παιδείας 2017 από τη Νέα Γενιά Ζηρίδη

ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Εννέα Συναντήσεις για την αριστεία

Το Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με τη Νέα Γενιά Ζηρίδη οργανώνουν εννέα συναντήσεις με θέμα την ακαδημαϊκή αριστεία. Αντικείμενο των συναντήσεων αποτελεί η διερεύνηση, η υποστήριξη και η προώθηση εκπαιδευτικών πολιτικών  και πρακτικών για την ακαδημαϊκή αριστεία. Διακεκριμένοι ομιλητές θα αναπτύξουν μια σειρά θεμάτων όπως, οι διαφορετικές οπτικές της αριστείας, η ανίχνευση και υποστήριξη των δυνατοτήτων και των δυσκολιών των μαθητών, η εκπαίδευση παιδιών με υψηλές ικανότητες και οι καλές διδακτικές πρακτικές στα επιμέρους γνωστικά αντικείμενα.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, στο διάστημα από 16 Ιανουαρίου 2017 έως 27 Μαρτίου 2017, εκτός της τρίτης συνάντησης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31/1. Τόπος των συναντήσεων το κεντρικό κτίριο του Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστημίου 30 και το κτίριο Παλαμά, Ακαδημίας 48, Χρόνος 6μμ – 8μμ.

Δήλωση συμμετοχής: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScj0kNQr4QAyuWgyZDaTacAYgwnncShIoBG0RhDDwkzsRo2_g/viewform?c=0&w=1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.