Χαρά Καμπούρη Πουλαντζά

Ονομάζομαι Χαρά Καμπούρη και είμαι απόφοιτος του 1990. Θα έλεγα ότι είμαι από τους μαθητές που αναγνωρίζουν, ότι το σχολικό περιβάλλον έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ζωή τους και ειδικότερα στη διαμόρφωση χαρακτήρα και ενδιαφερόντων, στην επιλογή σημαντικών κατευθύνσεων και αποφάσεων, αλλά κυρίως, στην εύρεση και διατήρηση φίλων ζωής.
Θα με περιέγραφα ως μία επιμελή μαθήτρια με διάθεση πάντα συμμετοχής στα δρώμενα του σχολείου. Θυμάμαι συμμετοχές μου σε χορευτικές και θεατρικές παραστάσεις στο δημοτικό, στους αγώνες του ανώμαλου δρόμου γύρω από τη Γερμανική Σχολή, αλλά και στο μουσικό διαγωνισμό “Άμιλλα” μία χρονιά του Λυκείου.
Αγαπημένοι δάσκαλοι και καθηγητές υπήρξαν αρκετοί, κάποιοι καθοριστικής σημασίας, ώστε να οδηγηθώ τελικά στην επιλογή της τρίτης δέσμης. Έτσι, με τις πανελλαδικές του 1990 μπήκα στη Γερμανική Φιλολογία της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών, από όπου και αποφοίτησα στις αρχές του ‘95.
Αν και δεν μου έρχονται συγκεκριμένες αναμνήσεις από τα σχολικά μου χρόνια, σημασία έχουν οι φευγαλέες εικόνες κάποιων στιγμών, που με γεμίζουν με μια γλυκιά αίσθηση χαράς, συγκίνησης και κυρίως ικανοποίησης ότι «δεν ήταν χρόνια χαμένα».
Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου εργάστηκα ως δασκάλα γερμανικών και μεταφράστρια και αφού αποφοίτησα, εργάστηκα σε μεγάλη φαρμακευτική εταιρεία. Στα τέλη του ‘97 έκανα μία σημαντική στροφή στην επαγγελματική μου ζωή ακολουθώντας μία οικογενειακή παράδοση στο χώρο της Δικαστικής Γραφολογίας. Μετά από τριετή κύκλο σπουδών ολοκλήρωσα επιτυχώς τις πτυχιακές μου εξετάσεις στο “British Academy of Graphology” στο Λονδίνο, απ’ όπου και απέκτησα στα τέλη του 2000 τον τίτλο της Γραφολόγου. Παράλληλα, εξειδικεύθηκα σε θέματα Δικαστικής Γραφολογίας και από το 2001 είμαι εγγεγραμμένη στους Πίνακες Πραγματογνωμόνων Δικαστικών Γραφολόγων στα Πρωτοδικεία της Αθήνας και του Πειραιά, διοριζόμενη, τόσο σε πραγματογνωμοσύνες από το Ελληνικό Δημόσιο (ανακριτικά γραφεία, Εισαγγελείς κλπ.), όσο και σε ιδιωτικές υποθέσεις.
Είμαι παντρεμένη 12 χρόνια και έχουμε ένα γιο 7 ετών. Η επαγγελματική μου δραστηριότητα είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα, ενώ μου επιτρέπει και να συνδυάζω ισορροπημένα οικογένεια και εργασία.
Νιώθω τυχερή και ευγνώμων για τα σχολικά χρόνια που πέρασα, για τους φίλους ζωής που έκανα και για τις δύο «κολλητές» μου, φίλες από τα πρώτα κιόλας χρόνια της σχολικής μου ζωής και σήμερα πλέον κουμπάρες μου, Ντιάνα Βαμβακοπούλου και Λουκία Γιαννακοπούλου, με τις οποίες μεγαλώσαμε, ωριμάσαμε και προχωρήσαμε μαζί και παράλληλα όλα αυτά τα χρόνια, σε όλα τα βήματα της ζωής μας.

INFO

Απόφοιτος : 90
Δικαστική Γραφολόγος
Τηλ : 6932807585
hkabouri@otenet.gr